divendres, 27 de març del 2009

Fent xarxa

Ja pots visitar l'espai Poca Broma al MySpace. A banda de poder-te descarregar les cançons de la maqueta i visualitzar fotografies i vídeos, també podràs enllaçar amb tots els companys i companyes que estan a la mateixa trinxera musical.

Per Poca Broma, l'ús de la xarxa d'internet i les noves tecnologies és una oportunitat per entrar en contacte amb persones que escolten i amb persones que fan música. A més, ens permet llegir reflexions, escoltar temes i visualitzar vídeos. És a dir, transmetre i enriquir-se de cultura i pensament. No obstant, entenem que no deixa de ser un mitjà fred que només ha de ser un complement per a la comunicació.

Malgrat que llegeixis aquestes línies o fins i tot participis fent comentaris, t'encoratgem a transmetre energia, optimisme i caliu humà quan coincidim en algun concert. La teva veu, el teu gest i la teva abraçada serà la millor arma per enfortir els vincles fraternals, imprescindibles per unir tota aquella gent amb la que construirem un món just i solidari.