dijous, 26 de juny del 2014

Comiat i últim concert el 15 d'agost




Estimats amics i amigues,

Després de 7 anys des dels nostres inicis, en un petit local de Gràcia, Poca Broma, grup de rock hip hop de Poblenou, L’Hospitalet, Sant Andreu, La Seu d’Urgell i Nou Barris, fem una aturada indefinida. És a dir, ho deixem.

Múltiples raons ens han conduit a aquesta decisió que, malgrat haver estat presa col·lectivament i de forma fraternal, ens dol molt. Les situacions personals i les aspiracions musicals de cadascú de nosaltres, mesclat amb un cert estancament del projecte, feia que tot plegat requerís masses canvis.

No obstant això, l’activitat musical i el compromís per un món més just i solidari, base i fil conductor del discurs del grup tots aquests anys, seguirà materialitzant-se en altres projectes allà on focalitzarem els nostres esforços.

Per nosaltres, el caràcter, l’actitud i la coherència han sigut sempre molt importants. Hem intentat ser un grup que transmetés una crítica social dels problemes actuals. Hem parlat de la crisi i l’atur, de mass media, dels rics, però també hem parlat de la gent que s’empodera contra el patriarcat, contra els abusos i les injustícies i per la construcció d’uns Països Catalans lliures, i de la gent que cada dia construeix petites victòries. Hem parlat de tot això, perquè és això el que ens preocupa cada dia.

Hem intentat ser conseqüents amb tot allò que pensem i cantem. Hem intentat sempre estar al servei dels moviments socials, de la gent que lluita, perquè com a individus sempre hi hem format part i perquè també han estat aquests els qui ens han permès desenvolupar-nos com a músics i voltar pel territori.

Agraïm la col·laboració i el suport que hem rebut des de col·lectius per haver-nos donat l’oportunitat, aixi com des de les persones que ens heu anat seguint. També agraïm el suport rebut quan vam editar el nostre disc Cara Nova, mitjançant una campanya de micromecenatge.

Ens en anem deixant un disc, una maqueta, un vidoclip i uns records fantàstics, viscuts a escenaris diversos. I per acomiadar-nos volem fer-ho al lloc més especial per Poca Broma, al mateix lloc que ens va veure néixer, el carrer Progrés de la Vila de Gràcia. Allà farem l’últim concert el dia 15 d’agost, coincidint amb la festa major.

Moltes gràcies a tots i a totes!
Visca la Terra!