diumenge, 14 de juny del 2009

Vilafranca batega

El passat sis de juny Poca Broma va actuar al CPO El Taller, de Vilafranca del Penedès, en un concert per la Coordinadora antirepressiva local. Sovint, la militància, ens agradi o no (sempre hi ha qui li troba més gust i qui ho fa simplement perquè és necessari) ha de trencar normes per fer arribar el seu discurs. Massa sovint ha d’infringir lleis o enfrontar-se amb multes i penes de presó per plantar cara a qui oprimeix.

Ens hagin detingut algun cop o no, ens hagin jutjat o no, i haguem estat condemnats o no, com a persones conscients del sistema en què vivim, el nostre deure fraternal i polític és moure’ns per aquelles persones a qui els ha tocat rebre la martellada repressiva.

Primer van ser els Skatasun amb la seva contundència els que van fer cridar i saltar els companys i companyes que van venir al CPO, i després hem de dir que els Poca Broma ens vam sentir molt feliços quan el públic, poc a poc, es va anar animant fins a acabar compartint tots escenari. Un concert en que grups, públic i organitzadors van bategar a l’uníson en favor d’aquells que no poden bategar amb totes nosaltres.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial poca proma!!

Val la pena baixar des e Lloret per veure poca broma? Si

Proper concert de poca broma al Casal Popular Okupat de Lloret de Mar!!! Jeje

Us estimem, sobretot a TU.


J i E

Poca Broma - Rock/Hip-Hop ha dit...

Torete!! ens va fer molta il·lusió poder tenir-vos a prop el dia de Vilafranca (i més sabent que veníeu de tan lluny). Llastima que el post-concert va ser curt.

A veure si aviat tornem a coincidir i fem uns moscatells dels nostres. Un petó des del barri ;)