dilluns, 10 d’agost de 2009

Festes molt especials

Properament Poca Broma realitzarà diversos concerts en festes majors: Cardedeu, Gràcia (al Carrer Progrés i a Ros de Olano) i a Horta. Aquests són llocs on la iniciativa de les persones i col·lectius és el motor de la festa, que sovint està marcada per reivindicacions diverses.

Massa sovint les festes estan programades per una empresa contractada, de manera que estan totalment despersonalitzades i del tot marcades per aspectes econòmics. Els Poca Broma estem molt contents de participar en festes on hi ha un alt grau d’autogestió, festes caracteritzades per un gran esforç de les organitzadores, festes que preparen amb il·lusió, festes marcades pel compromís. Val a dir que aquest tipus d’esdeveniments sovint es troben amb traves que posen les institucions públiques, com en el cas d’Horta, on s’han vist obligats a traslladar el concert al barri del Carmel perquè l’ajuntament n’ha prohibit la celebració al centre; probablement per la incomoditat política que genera que certs discursos es facin visibles en llocs concorreguts.

Us animem a organitzar, participar i assistir a tot aquest tipus d’actes, a passar-ho bé i a fer realitat el màxim de victòries possibles!
Afegim un enllaç interessant: coordinadoradefestes.wordpress.com