dimecres, 5 d’agost del 2009

Salutacions

Aquest agost, després de cinc mesos des de la nostra primera aparició en públic i havent actuat en 7 concerts, hem decidit fer una salutació formal davant dels col·lectius de la comarca que ens ha vist néixer, el Barcelonès. L’objectiu és fer conèixer el nostre projecte a tothom que creiem que li pot interessar.

Aquesta presentació la farem amb els beneficis obtinguts de la venda de maquetes durant aquests mesos i les nostres pròpies “quotes” de grup que paguem els 5 músics. Amb aquests recursos –òbviament molt limitats-, ens és impossible arribar a tot arreu. No obstant, podrem enviar la nostra carta de presentació a una cinquantena d’entitats, entre els quals hi ha col·lectius, nuclis locals, ateneus, botigues de referència, etc.

De tots aquests espais, 31 rebran un sobre amb un full de presentació, una maqueta, un dossier amb totes les dades del grup i targetes de contacte. N’hi haurà 18, però, que a banda de tot això, si ho desitgen, es convertiran en punts de venda de maquetes de Poca Broma.

Tot el procés de distribució, s’ha fet i es farà des de l’autogestió i prenent decisions i actuant cooperativament.

Així doncs, us saludem, tot expressant les nostres disculpes per aquells moviments polítics i socials que treballen diàriament i als quals encara no hem pogut arribar. A poc a poc intentarem trucar a totes les portes. Tanmateix, seguim a la vostra disposició!

Una abraçada fraternal i estiuenca!