dimecres, 21 d’octubre del 2009

Concert a la Universitat: Nou repertori

Un any més, arriben les jornades per la llengua que s'organitzen des de barris, viles i ciutats. La universitat pública catalana, una institució que en els darrers temps ha creat força controvèrsies al voltant de la seva progressiva privatització, no queda al marge del debat lingüístic.

A banda de la pujada de preus del crèdit, l'augment d'hores lectives, de tutories i treball en grup i la reducció de beques, l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior també ens porta un futur negre per les llengües minoritzades.

Aquesta universitat dirigida i al servei de l'empresa, no li interessa fomentar la cultura i el coneixement que no vagi enfocat a obtenir el màxim benefici. Per això, aquest nou ensenyament superior, no garanteix el futur del català a les aules.

És per això que, any rere any, els companys i companyes que treballen des de la universitat, per una societat més lliure, organitzen el "Correuniversitats", amb l'objectiu de crear debat i fomentar la cultura dins dels cercles universitaris. Per aquest motiu, Poca Broma ens sentim privilegiats de ser-ne part activa en l'edició 2009.

En motiu d'aquest concert, modifiquem el repertori com a mitjà per renovar la nostra creació i intentar adaptar-nos als diferents contextos on ens trobem.

Us esperem a tots i totes aquest dijous 22 d'octubre al Campus Diagonal Sud (Metro Palau Reial) a partir de les 20h.

Una abraçada!