divendres, 27 d’agost del 2010

Brindis


Benvolguts germans,

Dissabte 28 d'agost, en el transcurs del concert de Poca Broma, el grup organitzarà un brindis. Aquest gest el farem per donar gràcies a tots aquells qui, dia a dia fan possible la Pau en aquest Gran Regne que és la Nació Espanyola.

Donem gràcies a l’Audiència Nacional, tribunal que amb el seu mestratge ha prosseguit la noble tasca del seu antecessor preconstitucional “Tribunal de Orden Público”. Gràcies al seu treball continu contra radicals separatistes, ocupes i tota mena de malfactors, avui podem viure en un Estat de Dret on regna l'ordre i la Pau, que sempre han caracteritzat la Gran i Lliure Nació Espanyola. Aquí és on els drets fonamentals de les persones, tals com la integritat física, llibertat d'expressió i la presumpció d'innocència, han esdevingut fites inviolables. Brindem per l'Audiència Nacional.

Fites inviolables gràcies a la gran amiga de l'Audiència Nacional: la legislació antiterrorista. Donem-li gràcies també. Un instrument per lluitar contra tota aquesta gentussa d'eficàcia provada. Per què drets humans, integritat física i presumpció d'innocència, si ja sabem que són criminals? Si no ho són ho van ser... i si no, ho seran!

Amb el període d'incomunicació de 5 dies, sense dret a escollir defensa, sense comunicació d'on es troba el detingut, sense reconeixement mèdic independent, s'aconsegueixen resultats immillorables: tot i la seva astúcia i malícia, els criminals acaben confessant, sense embuts, els seus abominables crims. Brindem per la Llei antiterrorista.

Gràcies també a la Conselleria d'Interior per fer ús de tota la seva artilleria i així vetllar pel compliment de les decisions de l'Audiència Nacional. Garantir la llibertat d'expressió és privar als grups de radicals, antisocials i separatistes -amics de tota aquesta escòria- que mostrin públicament el rebuig a tants nobles mètodes: Benvingudes a les víctimes? Denúncies per tractes inhumans? Queixes per vexacions? Acusacions per tortures amb l'objectiu d'aconseguir confessions? Però què us heu pensat amics dels terroristes? Denunciar això us fa còmplices!

I per últim, fer menció especial als principals mitjans de comunicació, aquestes eines al servei d'humils empresaris que es lleven cada dia a les sis del matí, i que la seva única fita és informar transparentment a tota la població, sense interessos econòmics, polítics ni personals al darrere. Tal com hem presenciat aquests dies, també han estat un exemple a seguir en la claredat dels seus missatges, informant sempre de manera objectiva i neutral, donant veu a tothom i vetllant perquè l'opinió pública no perdi de vista de qui és el veritable enemic social d'aquesta Gran i Lliure Nació Espanyola. Un brindis, també, pels mitjans de comunicació!

Ens veiem, doncs, sempre respectant la sacrosanta legalitat, a les barraques de Torredembarra!

Pels segles dels segles, Amén.