dijous, 10 de juny del 2010

PATAPAM Festival

Salut, companyes! Fruit de malentesos i precipitacions, hi ha hagut alguns errors al cartell del PATAPAM FESTIVAL. En primer lloc, cal clarificar que l'organització del concert va a càrrec de la Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia, juntament amb l'assemblea del Patapam (formada pels grups Skatasun, Igitaia i Poca Broma).

En segon lloc, volem destacar que l'equipament públic que hi ha situat al carrer Gran de Gràcia 190 no és en cap cas un simple espai jove municipal, sinó que es tracta del Casal de Joves de Gràcia. Aquest és un espai llargament reivindicat per les associacions de la vila, que construí l'Ajuntament paral·lelament a elles. Fruit d'un llarg període de lluita, s'hi ha aconseguit un alt grau de participació i s'ha anat consolidant un model associatiu juvenil, un punt de trobada on els joves tenen cabuda, on tothom pot expressar-se, on fer activitats, amistats, un lloc on resoldre inquietuds.

Com a Patapam, demanem disculpes si hem ferit qualsevol sensibilitat i volem animar, com fem habitualment, a les associacions i assemblees dels llocs on anem a tocar, a caminar, a trobar-se i a construir un model social just i en coherència amb els interessos populars.


Patapam és el nom que li hem donat al local autogestionat on assagem Igitaia, Poca Broma i Skatasun, tres grups musicals de l'Esquerra Independentista amb l'objectiu de difondre els nostres ideals i promoure el pensament crític.

Degut a actuals dificultats econòmiques, hem trobat una bona excusa per fer quelcom que feia temps que ens venia de gust: un concert plegades!

Aquests són els motius que mouen el Patapam Festival; gestionar-se per poder seguir lluitant i gaudint; gestionar-se mentre gaudim i lluitem. És per això que el Patapam no té sentit sense vosaltres.

19 de juny. 21h. Casal de Joves de Gràcia, La Fontana. L3 Fontana.

Organitza: Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia, Igitaia, Skatasun i Poca Broma.