dimarts, 19 de juny del 2012

L'esquelet de les cançons


Amics i amigues

avui hem fet el segon dia de gravació a l'estudi de l'Ateneu Popular X de Vilafranca del Penedès, tancant la primera etapa: la bateria.

En Rai, el nostre director d'orquestra, ha passat unes quantes vegades per cadascun dels quatre temes que farem aquesta setmana de gravació. Una precisió i contundència -només comparables als més valents soldats soviètics- han protagonitzat la seva actuació. Els ossos i les articulacions de la feina feta ja són ben visibles i fermes. Per acabar-los de solidificar, la mà cirurgiana d'en Thrashoo ha estat un element determinant.

Demà serà el torn de Winston Smith (àlies Héctor), el baixista que, acabat de sortir d'un examen de nutrició, canviarà els apunts per pentagrames mentals on aportarà tot el cos, múscul i proteïna que ara mateix necessita cada cançó per omplir l'esquelet vigent.

No ens oblidem dels qui avui han aguantat estoicament, al costat d'en Jaume, en Raf i en Pau, el pas (i pes) de les hores de clausura vestal al local de gravació: la Maria i en Marc.

Una abraçada a tothom!