dimecres, 22 de maig del 2013

La tradicional dansa


Matinada de diumenge 19 de maig. Guardem els instruments i ens dirigim a Can Vies. Ha estat una nit fantàstica, envoltats de la nostra gent i bons companys d'escenari.

Aquest dissabte, Poca Broma vam presentar al Casal de Joves de Gràcia, La Fontana, el disc Cara Nova, el primer que publiquem.

Volíem que fos una festa musical, enèrgica i compartida. Per això, vam organitzar, amb la BandaPatilla, un fantàstic cercavila pels carrers de la Vila que va unir el Carrer Progrés i el Casal de Joves, passant per algunes de les places – al·legoria del nostre naixement i evolució-. Fer-ho al carrer, per nosaltres, també és simbol d'on creiem que ha d'estar la música, la cultura i la gent.

El ritme patillero va acompanyar la comitiva fins el número 190 del carrer Gran de Gràcia.

Just arribar, el grup Anita Miltoff engegava motors fent l'actuació de presentació del seu disc “El futur serà diumenge”.

A continuació, els Focking Bob, amb qui vam compartir una agradable estona de conversa, proves de so i intercanvi de cables i components, seguia la festa fins quarts d'una de la matinada.

Començava el concert de presentació de Poca Broma. Per a nosaltres era la culminació d'una etapa encetada amb molta il·lusió i entrega, fa més d'un any i mig. Vam fer la tradicional dansa a dins del vestidor (moment íntim d'ànim i intercanvi d'energies que fem abans de tots els concerts).

Al voltant de dues-centes persones ens van acompanyar aquest dia tan especial, a qui vam intentar transmetre l'empenta i el missatge que ens caracteritza: la mescla de rock, hip-hop i grans instants de punk va clausurar-se amb una baixada de l'escenari amb la gaita del nostre company i col·laborador Enric: sonoritats gallegues que van rubricar la festa.

Abans d'explicar-vos la nova etapa del grup i les noves fites, agraïm a la Plataforma d'Entitats Juvenilsde Gràcia haver fet realitat la celebració del concert; també volem donar les gràcies a tota la gent que va venir-nos a veure, per la seva presència i entrega, així com totes les persones que, ajudant-nos d'alguna manera, van fer possible aquest esdeveniment.

Som els Poca Broma, més de 5 veus cantant fraternitat i protesta per una cultura lliure al servei dels barris i les persones!

Us esperem a les properes cites. Salut!

Podeu descarregar el disc clicant aquí.