dijous, 19 de març del 2009

Poca Broma comença a caminar!

El dissabte 14 de març va ser una jornada molt especial per a nosaltres. No només fou rellevant pel fet de tractar-se del primer concert, sinó també per tenir la sort de fer-ho acompanyats d'amics, amigues, famílies i companyes de lluites en un indret petit, però acollidor.

A banda, però, de totes les persones que van venir al Casal Popular "La Torxa d'Horta", també volem destacar la feina feta per l'Arnau i els companys d'Igitaia amb la sonorització i la gent de l'Assemblea de Joves d'Horta-Guinardó, per haver-nos obert les portes a celebrar aquest esdeveniment.

Ens seguirem veient, la victòria tot just ha començat!

Una abraçada!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Nois, de veritat, moltíssimes felicitats... teniu un potencial enorme i ara no us podeu aturar. Us esperem tornar a veure molt aviat a dalt dels escenaris.
CAIPB
(Col·lectiu anònim d'incondicionals de Poca Broma)

Anònim ha dit...

Hey, el concierto de puta madre... no estaría mal que subieran el video que usaron como presentacion!! De nuevo, genial el show, a ver cuando es el proximo!

Anònim ha dit...

JA PODEU ESCOLTAR ELS TEMES DE LA MAQUETA DE POCA BROMA AL MYSPACE DEL GRUP I VEURE EL VÍDEO DE PRESENTACIÓ AL BLOG DEL MYSPACE O A YOUTUBE!