diumenge, 24 de maig del 2009

Recuperant i construint

L’antiga masia de Can Basté, aixecada el segle XVIII a l’extrem sud del barri del Turó de la Peira, fou l’escenari del concert del divendres 22 de maig.

Poca Broma va tornar a Nou Barris. Ho va fer actuant en el marc del “Generador”, un espai permanent de música en directe que, des de fa uns anys, organitza l’Assemblea de Resistències Actives de Nou Barris, Ràdio RSK i el Centre Cívic de Can Basté.

Compartint escenari, hi havia els Man Project Sound System. Aquest grup del barri de la Guineueta, va divertir i fer moure el públic amb el seu ska, reagge i una personalitat pròpia materialitzada a través de sons peculiars i ulleres lluminoses.

Finalitzats els concerts, Ràdio RSK, un dels mitjans alternatius de referència de Nou Barris i que té l’estudi a una sala annexa del Centre Cívic, va fer una entrevista en directe a cada grup. Properament podreu escoltar-la a través del nostre Blog.

Una vegada més, Poca Broma reafirmem la nostra voluntat de participar en espais emblemàtics de barri-endins. Uns espais que, no només s’han recuperat amb l’empenta de veïns i veïnes, sinó que avui dia, gaudeixen de persones que han agafat el relleu i són capaces de construir-hi moviment, oci popular i reivindicacions socials. Recuperar i construir, aquest creiem que és el paradigma de qualsevol victòria.

Una abraçada i fins la propera!