diumenge, 17 de maig del 2009

Sortint de l’ou

El divendres 15 de maig, Poca Broma va fer dues actuacions. La primera al Clot i la segona a Nou Barris. Ambdues van ser les primeres experiències en escenaris grans, a l’aire lliure i compartint concert amb altres grups o PD.

La primera actuació va ser al Centre Cultural la Farinera del Clot, en motiu del concurs Emmaketam’09. Des d’aquí l’enhorabona per als Quorum, guanyadors del certamen. Un ambient maco i una bona organització van ser presents durant l’estona que hi vam ser. El fet de tenir un altre compromís, ens va impedir gaudir de la bona música dels companys i companyes dels altres grups.

Acte seguit, vam dirigir-nos cap a Nou Barris, on vàrem fer el segon concert. Malgrat patir alguns contratemps que van fer endarrerir l’horari previst, vam tocar molt a gust, tot compartint la nit amb companys i companyes del barri i de fora. També van fer acte de presència alguns estudiants que van venir a escoltar el nou tema “Quan s’esgoten les paraules”, dedicat a les lluites contra Bolonya.

Poca Broma trenquem l’ou per tocar amb la realitat, sortir, seguir aprenent i seguir contribuint a difondre el missatge polític que ens dóna caràcter.

Una abraçada i fins aviat.